Koper włoski owoc Eko 50g
Herbatka ekologiczna
Owoc kopru włoskiego wspomaga miedzy innymi trawienie, działanie układu odpornościowego i produkcje mleka matki.
Koper włoski stymuluje wydzielanie soku żołądkowego, zmniejsza napięcie mięśni gładkich przewodu pokarmowego oraz pobudza ruchy perystaltyczne jelit.
Według literatury zielarskiej owoc kopru włoskiego może być stosowany w zaburzeniach trawiennych, kolkach, wzdęciach, działa korzystnie na górne drogi oddechowe.
Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Składniki:
koper włoski owoc* 100%
*produkt rolnictwa ekologicznego
Sposób użycia:
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
Pić 1-2 razy dziennie.
Deklarowany korzystny efekt działania po spożyciu 2 naparów dziennie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ML NAPARU: |
|
Wartość energetyczna 2 kJ/ 0 kcal | |
Tłuszcz tłuszczowe nasycone |
0,0g |
Węglowodany w tym cukry |
0,1g 0,1g |
Białko | 0,0g |
Sól | 0,0g |
Zawartość netto: 50g
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu.
Producent: Mirosław Angielczyk Dary Natury
Kraj pochodzenia surowca: Egipt
Produkt z certyfikatem ekologicznym.