Makaron 2-jajeczny krajanka bio 250 g
Makaron nadaje się jako dodatek do dań mięsnych jak i warzywnych. Świetnie pasuje do rosołu czy innych zup.
Składniki: Semolina (mąka z pszenicy durum)*, jaja świeże* (9%)
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przygotowania: Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 2,3 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g
Zawartość netto: 250 g
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna: Produkt może zawierać alergeny: soję.
Kraj pochodzenia: Rolnictwo UE/Rolnictwo spoza UE
Producent: Bio Planet
Zobacz także