Makaron z groszku zielonego świderki bio 250 g
Makaron z groszku wyróżnia się wysoką zawartością błonnika, białka oraz szeregiem witamin i minerałów. Charakteryzuje się pięknym zielonym kolorem, który, zależnie od sezonu i uprawy, może różnić się odcieniami stanowiąc oryginalny element wielu dań.
Składniki: mąka z groszku zielonego*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przygotowania: Makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1459 kJ / 345 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 6,6 g
Białko: 22 g
Sól: 0,01 g
Zawartość netto: 250 g
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna: Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, jaja.
Kraj pochodzenia: Rolnictwo UE
Producent: Bio Planet
Zobacz także